Викредо ЕООД - поддръжка, ремонти, строителство

За нас

Викредо ЕООД предлага комплексни услуги, свързани с вътрешни ремонти на домове, магазини и офиси. Всички видове ремонти и довършителни дейности: шпакловка, замазка, PVC и алуминиева дограма, обръщане на прозорци след подмяна на дограма, боядисване с латекс и блажна боя, полагане на всички видове подови настилки – теракот, гранитогрес, балатум, мокет, направа на всички видове окачени тавани, преградни стени от гипсокартон, топлоизолация от скеле. Изграждане и подновяване на електроинсталации, ВиК и отоплителни инсталации, ремонт на стари покриви и направа на нови. Луксозни ремонти.


Ние имаме грижата за всичко!

Предимството на предлаганата от нас услуга е нейната комплексност, тъй като отпада нуждата да търсите, губейки време, различни изпълнители по дейностите за ремонт и поддръжка.

Фирмата разполага със складови и производствени бази, строителна техника, инвентар, транспортни средства и недвижими имоти, които ни позволяват да обхванем комплексно всички видове строителни дейности. Строителна фирма Викредо работи с опитен управленски и инженерен екип, както и с постоянен състав от над 40 висококвалифицирани строителни работници в специализирани бригади. Наличието на собствена материална база и добре организиран трудов ресурс ни дават възможността да изпълним всички видове строително-монтажно-ремонтни работи, свързани с високите стандарти и изисквания на нашите клиенти. В дейността на фирмата се включва изпълняване на обекти от нулев цикъл до цялостното им завършване, включително вътрешно обзавеждане и външно околосградно оформление.

Кратък лист с нашите клиенти, сред които са: “Кавен Орбико” ООД – най-голямата дистрибуторска компания на Балканите, “Пощенска банка” АД, “Общинска банка” АД, верига магазини “CATTYS”, Централна софийска синагога, Столична дирекция на МВР – КАТ – гр. София, Национална ветеринарно-медицинска служба, Министерство на земеделието и храните и др.

Викредо е фирма, призната както от български така и от чуждестранни клиенти със своите висококачествени проекти и перфектното им изпълнение. Като строителен предприемач, ние създаваме идеи и впоследствие ръководим процеса от началото до края.
Услугите ни включват придобиване на земя, архитектурен проект, финансово управление, строителство, маркетинг и продажби. Също така фирмата е специализирана в областта на реконструкциите и луксозното изпълнение на домове и офиси.
Ние предлагаме на нашите клиенти отлични проекти за вътрешен дизайн и архитектура. И най-важното, тяхнто отлично реализиране. Ще Ви консултираме за възможностите които имате за да може вашия дом или офис да е уникален и съобразен с вашите предпочитания.

Ремонтите и строително монтажните работи се изпълняват при специфични условия и най-често в съприкосновение с експлоатацията на различни части от сградата или съоръжението и затова организацията е много специфична.
Ние проверяваме и следим всеки етап ежедневно и постоянно от вашия ремонт или реконструкция. Гарантираме за вложените материали и качество на труд, които постигаме с дългогодишния си опит и професионализъм в тази сфера.
Ние Ви предлагаме отлично проучване, проектиране и консултантска дейност в строителството.
Освен изработката на пълна проектна документация, ние ще се погрижим и за пълната окомплектовка на документите в процеса на строителството /заверена заповедна книга, актове, нанасяне на кадастрален план и други/.
По този начин ние гарантираме съответствието на строежа с нормативните изисквания, което е важно условие сградата да бъде не само построена, но и узаконена с разрешение за ползване /акт №16/.
Държим да подчертаем, че ние обръщаме много сериозно внимание не само проектирането, но и строителството да се изпълнява в стриктно съответствие с българското законодателство и строителни нормативи.